Onze missie & kernwaarden

Ons doel is om alle VvE’s in Nederland de mogelijkheden te bieden om zelf het beheer op transparante en correcte wijze te voeren en alle leden van de VvE’s de informatie te leveren om met vertrouwen over hun woonomgeving de toekomst in te gaan. Door het zelfbeheer mogelijk te maken kunnen de middelen van de VvE maximaal worden ingezet voor het in goede staat houden van de woonomgeving.

Kernwaarden voor onze organisatie zijn; volledige dienstverlening aan de klant, duurzaamheid en innovatie.

Volledige dienstverlening

Ons eerste onlinebeheerpakket vve123 wordt inmiddels al vele jaren naar tevredenheid gebruikt door een aantal beheerkantoren, verschillende grote gemeenten en talrijke individuele VvE’s.

VVE123 Public bouwt op deze populaire eerste versie voort: de bestaande modules zijn vernieuwd en er zijn nieuwe modules ontwikkeld; voorts is het gebruiksgemak aanzienlijk verbeterd dankzij onder andere de feedback van onze klanten.

Duurzaamheid

VVE123 Public zet zich volledig in voor een beter milieu en richt zich binnen de in beheer zijnde VvE’s op verduurzaming van gebouwen en de mogelijkheden voor energieopwekking. Door gebruik te maken van VVE123 Public levert u al direct een bijdrage aan een beter milieu, want u stapt dan immers van een papieren administratie over op een digitale administratie.

Onze Referenties

			SELECT
				id, naam_en, tekst_intro_en, tekst_en, tekst_en_2
			FROM default_arts
			WHERE live = 1 AND id IN (295,296,297,298)
			ORDER BY plek ASC